Annonsørinnhold fra Obs

Hva er dette?

Den nye varehussjefen Stig Jensen (t.v) tar over for Paul Petter Nyhus Jenssen (avt. varehussjef). Begge ønsker deg velkommen til Obs Krokstadelva for en fin førjulshandel og ekstra gode tilbud under Black Week.
Den nye varehussjefen Stig Jensen (t.v) tar over for Paul Petter Nyhus Jenssen (avt. varehussjef). Begge ønsker deg velkommen til Obs Krokstadelva for en fin førjulshandel og ekstra gode tilbud under Black Week.

- De beste tilbudene i år får du under Black Friday

Du trenger ikke stå grytidlig i kø for å sikre deg de beste kuppene under Black Friday ved Obs i Krokstadelva. Ny varehussjef fra nord sørger for at hyllene er fylt opp.

Annonsørinnhold fra

- Det er dette vi elsker. Det er dette som gjør det artig å jobbe, sier Stig Jensen med nordnorsk etterslep. Den nye varehussjefen ved Obs i Krokstadelva digger Black Week, Black Friday og den påfølgende julehandelen. 

Du sparer masse tid når du handler

- Da er det action, sier han så det glitrer i øynene. Vi møter han den første dagen i ny jobb. Etter 19 år ved Obs i Harstad går turen til Krokstadelva. 

- Obs er i blodet mitt. Jeg kan ikke jobbe noe annet sted, sier han og smiler. Jensen har knapt rukket å hilse de ansatte, men Obs-genseren er på. Han tar over for Paul Petter Nyhus- Jenssen (avt. varehussjef), men først skal de sammen lade butikken opp til uke 48, kjent som Black Week.

Følg med på Black Week-tilbudene i nettbutikken her.


Trenger du julemat, julekaker, innpakningspapir og julepynt. Hos Obs finner du alt du trenger til høytiden, inklusiv nissedrakten. Her er dagligvaresjef Geir Idland Martinsen (f.v),  Stig Jensen (varehussjef) og Paul Petter Nyhus Jenssen (avt. varehussjef) i ferskvareavdelingen og viser frem årets pinnekjøtt. 

Trenger du julemat, julekaker, innpakningspapir og julepynt. Hos Obs finner du alt du trenger til høytiden, inklusiv nissedrakten. Her er dagligvaresjef Geir Idland Martinsen (f.v),  Stig Jensen (varehussjef) og Paul Petter Nyhus Jenssen (avt. varehussjef) i ferskvareavdelingen og viser frem årets pinnekjøtt. 


Kunsten å handle smart

- Den unike med oss er at vi har et enormt vareutvalg. Her finner du alt fra elektronikk, kjøkkenutstyr, sportsvarer, byggevarer, leker til underholdningsartikler under samme tak. Du trenger ikke reise fra butikk til butikk, men finne alt du trenger på ett sted, sier Jenssen. Nesten navnebror Jensen nikker enig. 

- Her sparer du masse tid når du handler, supplerer han. 

Stig Jensen har jobbet i Obs i 33 år. De siste 19 årene i Harstad som varehussjef. Nå starter en ny epoke i Krokstadelva. Han elsker å være hos Obs og kunne ikke tenke seg å jobbe noe annet sted.

Under Black Week og Black Friday lover de sterkt reduserte priser på mange varer. Duoen ruger på mange godbiter, men kan ikke røpe noe ennå. Det er også kjøpt inn store nok partier for at så mange som mulig skal ha gleden av de gode tilbudene de kan by på. 

- De beste tilbudene i år får du under Black Friday. Du trenger ikke stå i kø hele natten for å sikre deg kuppene. Men kommer du tidlig, så byr vi på frokost på, sier Jenssen. 

Selv om de 70 ansatte ved Obs i Krokstadelva må brette opp ermene for å få varer ut i hyllene til årets travleste tid, så trenger ikke kundene å stresse hos dem.

Passer det ikke timeplanen å ta turen under Black Week og Black Friday, finner du de gode tilbudene på Obs sine nettsider. Da kan du handle kuppene på nett og hente i butikk når det passer deg.

Friske farger og spennende smaker finner du i dagligvareavdelingen hos Obs i Krokstadelva. Her møter du blant annet Tone Mette Arverud og Jomjit Furrevik Montree.

Alt til julehandelen med Shop Express

Varehuset til Obs strekker seg over 5500 kvadratmeter. Etter at de flyttet byggevare i april, så er mer plass frigjort til sesongbaserte sportsartikler. Med snø i luften og kulden på anmarsj bugner det av ski og varme klær. Det passer ypperlig til den påfølgende julehandelen. 

Obs i Krokstadelva har utvidet sportsavdelingen med flere sesongvarer. Et bredt utvalg av utstyr til vintersport står klart for herlige dager på snøføre. 

- Her kan du ta det rolig og finne julegaver til hele familien. Samtidig så har vi et stort utvalg av dagligvare med ferskvaredisk. Du kan kjøpe inn den gode julematen samtidig med julehandelen, sier Jensen. 

Obs er blant de billigste på dagligvare og skiller seg ut med et enorm utvalg på alt det gode som hører til i julesesongen. I tillegg har de åpent til kl. 20 de tre siste søndagene før jul og langåpent i ukedagene. Da kan folk komme og handle når det passer dem. 

Obs tilbyr også Shop Express. Kundene kan skanne varene og pakke underveis, så er det bare å betale ved kassen og ta med seg varene. Det er en veldig effektiv måte å handle på.

- Vi kaller dette kundens VIP-lounge.  Enklere blir det ikke, understreker de to varehussjefene. 

Norbert Gawecki (t.v) og Stig Jensen viser den velfylte lekeavdelingen. Trenger du gavetips til de minste har Obs det du trenger. 

En kjent handledesitinasjon - tett på Drammen

Obs i Krokstadelva er tilknyttet Buskerud Storsenter - kun 10 minutter kjøring fra Drammen. De som har bodd her lenge nok minnes fortsatt navnet «Spareland», som kjøpesenteret het for 25 år siden. Dette er for mange en kjent handledestinasjon i nedre del av Buskerud. Slik har det vært i mange år.

- Vi ser at Obs er viktig for mange i nærområdet. Om kundeavisen ikke dukker opp i postkassen til bestemt tid, så får vi høre det, sier Jenssen og humrer.  

Han forteller at de har kunder fra både nord og sør i Buskerud, som bruker varehuset til de store og små innkjøpene. 

- Vi ligger sentralt til og har parkering nok som en middels flyplass. Det gjør handelen mye enklere. Og har du elbil, har vi ladere, sier Jenssen. Før han gir over stafettpinnen til den nye varehussjefen, Jensen, skal de sammen sørge for at alle som kommer innom får en behagelig førjulshandel med alt du trenger under samme tak - hos Obs i Krokstadelva. 

Del artikkelen på Facebook