Annonsørinnhold i samarbeid med Frigg kantine

Hva er dette?

 
 

Den nye kantinetrenden sparer bedrifter for millioner

Her er kantina som sørger for fersk pausemat til de ansatte hele døgnet.

Annonsørinnhold i samarbeid med Frigg kantine

- Veldig bra mat. Og ekstra positivt for skiftarbeiderne som jobber på kvelden, de har ikke hatt muligheten til å få seg mat på jobben før, sier Espen Adamsen og Morten Johansen ved Jøtul i Fredrikstad.

Den tørre matpakka med den svette osten er historie for ansatte i bedrifter som har en Frigg kantine.

Jøtul er en av stadig flere bedrifter med fullverdig automatisk kantine med daglig påfyll av fersk, lokaprodusert mat.

Her er alt fra baguetter, salater, wraps og frukt til drikkevarer og ulike middagsretter i en rullerende meny. En grill og et mikrotårn i tilknytning til kantinen sørger for varmebehandlingen.

Grillen sørger for rykende ferske paninier som få kan motså.

SE OGSÅ: Kanskje dette er noe for din bedrift? Les mer her.

Fersk mat for enhver smak.

Sparer store summer

- Det koster fort 1 million kroner i året å ha en tradisjonell bemannet kantine. I tradisjonelle kantiner er også åpningstidene bare noen få timer rundt lunsj. Med en Frigg kantine vil årlig kostnad være på en brøkdel av dette. Da snakker vi hundretusener i årlige innsparinger for bedriften, sier Joachim B. Hansen, daglig leder i Cuboid.

På en 3 -5 års periode er det millioner å spare.

Drammensbedriftene Cuboid og Norgescatering samarbeider om Frigg kantine i Buskerud og Vestfold, og tilbyr innovative kantineløsninger til bedrifter i regionen.

Du kan lese mere om Norgescatering i denne redaksjonelle artikkelen fra Drammens Tidende.

Når kostnadene til kantinedrift blir så lave, blir det rimeligere for de ansatte.

Joachim B. Hansen
Joachim B. Hansen, daglig leder Cuboid

Åpen hele døgnet

- Med vår løsning kan man få de samme varene som i en tradisjonell kantine; salat, baguetter, wraps, paninis, varmmat, frukt og melkeprodukter. Forskjellen er at vår løsning er åpen hele døgnet til en brøkdel av prisen, sier Hansen, og legger til:

- Når kostnadene til kantinedrift blir så lave, blir det rimeligere for de ansatte. Det handler rett og slett om å ta i bruk skikkelig teknologi. En dagsfersk baguette koster ca. 40,- mens en skikkelig middagsrett kommer på ca. 65,-, sier Joachim B. Hansen.

Når Frigg kantine nå utvider til flere deler av landet, satser de på å samarbeide med lokale matprodusenter og leverandører. Dette gir korte logistikklinjer og bidrar til styrket lokalt næringsliv.

Den tørre matpakka med den svette osten er historie.

- Fungerer godt

Fra før har Posten Norge på Hamar og Stokke satt opp Frigg kantine for å dekke behovet til de ansatte som er på jobb til alle døgnets tider. De valgte å låse av det gamle kjøkkenet fullstendig etter at dette ble introdusert. 

Etter 1,5 års drift i Hamar og Stokke, ønsker nå Posten å se på mulighetene for flere postterminaler.

- Erfaringene er gode, og tilbakemeldinger fra våre ansatte er at dette fungerer veldig godt. Funksjonaliteten på vareautomaten er enkel og sikker, og oppfølgingen fra Cuboid har vært veldig bra, sier Ronny Karlsen, terminalsjef ved Stokke postterminal.

Jøtul er en av stadig flere bedrifter med fullverdig automatisk kantine med daglig påfyll av fersk lokalprodusert mat.

Stadig flere ser fordelene

Cuboid AS med Frigg kantine merker at etterpørselen øker, og stadig flere kunder ser fordelene:

* De ansatte er sikret skikkelig mat hele døgnet.

* Det er hundretusener av kroner å spare, hvert eneste år.

* De ansatte slipper å måtte reise ut av arbeidsplassen for å kjøpe seg lunsj. Det øker effektiviteten.

* Et frittstående system uten videre behov for oppfølgning av bedriften.

*Frigg kantine er velutprøvd, med krystallklar lønnsom statistikk

* Løsningen passer for bedrifter med mellom 30 og 300 ansatte

* Mulighet for egne internkort for møtemat og overtidsmat

- Vi er Norges største leverandør av ubemannede salgs- og leveringsløsninger, og ble utallige ganger spurt om vi hadde en fullservice løsning på kantineinnhold. Svaret vårt ble Frigg kantine, sier Hansen.

Kjell Arnebakke, Torgets lille kjøkken, er lokal leverandør av mat til Frigg kantine.

Frigg kantine

Del artikkelen på Facebook