Annonsørinnhold i samarbeid med Motor Forum Drammen

Hva er dette?

 
 

Dette er en av Drammens mest populære biler

De har en av Drammens mest solgte biler og den mest solgte ladbare hybriden i Norge. Med Mitsubishi Outlander PHEV i hus går det ei kule varmt for Motor Forum.

Annonsørinnhold i samarbeid med Motor Forum Drammen

- Vi har virkelig travle dager, sier Erik Magnussen, salgssjef for nybil ved Motor Forum i Drammen. Bilforhandleren på Åssiden har en stjerne i bilparken med Mitsubishi Outlander PHEV. Så langt i år har 52 eksemplarer av den populære, ladbare hybriden rullet ut av butikken. Målet er 70 innen utgangen av mars. 

- Og det klarer vi, sier han tydelig. 

Erik Magnussen, salgssjef ved Motor Forum i Drammen, opplever at stadig flere i Drammensdistriktet velger Mitsubishi Outlander PHEV. 2018 ble et knallår der de økte bilsalget med over 40 prosent fra 2017.

Drammens mest populære SUV

Ladbare hybridbiler har tatt Norge og Drammen med storm de siste årene. Og i disse dager merker Motor Forum i Drammen at stadig flere får øynene opp for den allsidige Mitsubishi Outlander PHEV.

- Statistikken fra OFV (Opplysningsrådet for veitrafikken) viser at dette er den nest mest solgte bilen i Drammen i februar, kun slått av Golf. Det betyr at Outlander PHEV er den mest solgte i sitt segment her i distriktet, forteller Magnussen.

Tilbakemeldingene fra kundene er klare. De setter pris på plassen, allsidigheten, kjøreegenskapene, ikke minst, at dette er en bil der mye av kjøringen kan foregå på strøm. 

– Det er rett og slett mye bil for pengene. Du får en bil som du kan lade og bruke på strøm på kortere strekning, samtidig som du ikke trenger å tenke på rekkeviddeangst på langturer. Med denne bilen får du rett og slett i pose og sekk, sier Magnussen, som legger til at knalltilbudet de nå har, går ut 31.mars. Og da passer det bra at de i dag har leveringsklare Mitsubishi Outlander PHEV ved Motor Forum i Drammen.

-Per nå er vi den forhandleren i Norge som har registrert flest Outlander PHEV i hele landet, påpeker Magnussen.

Han har fulgt utviklingen av Outlander PHEV, og skjønner hvorfor den allsidige hybridbilen er så godt likt av den norske befolkningen.

Hvorfor velge ladbar hybrid?

Du lurer kanskje på hva forskjellen på en ladbar hybrid og en ikke-ladbar hybrid er?

Ladbare hybrider kan lades med ren strøm fra en ekstern strømkilde, for eksempel hjemme i garasjen eller på arbeidsplassen.

Rekkevidden på ren elektrisk strøm blir dermed lengre enn for ikke-ladbare hybridbiler. Ladbare hybrider kan også bruke bensinmotoren til å produsere strøm til batteriet, noe hybridbiler ikke har mulighet til.

 

Mest solgte fem år på rad

Den mest populære ladbare hybridbilen i Norge er utvilsomt Mitsubishi Outlander PHEV. Siden lanseringen i 2014 er det blitt solgt nesten 18.000 biler, noe som også gjør PHEV til en av de mest solgte bilene totalt sett her i landet.

Det er den uslåelige kombinasjonen god pris og en rekkevidde på opptil 54 kilometer som gjør Mitsubishi Outlander PHEV til den mest solgte ladbare hybriden fem år på rad.

– Nå er det kommet en ny modell med betydelige oppgraderinger. Mitsubishi Outlander PHEV har blant annet fått kraftigere motor, oppgradert batteripakke, Bi-LED lys og to nye kjøremoduser. Med modusene Sport og Snow kan man utnytte den ladbare hybridteknologien enda bedre enn tidligere. Det er bare å glede seg, sier Magnussen ved Motor Forum i Drammen. 

De siste Outlander-modellen har fått en designmessig ansiktsløftning

Den siste modellen har også nydelige interiørdetaljer og et stilsikkert, moderne design. Bilen har topp moderne sikkerhetssystemer og Mitsubishis klasseledende S-AWC (Super All Wheel Control) firehjulstrekk. Med Outlander ladbar hybrid kan du lade via stikkontakt, og dermed gjøre unna dine daglige gjøremål på ren elektrisitet.

Knalltilbud på privat leasing

Nå slår Mitsubishi til med et meget godt tilbud på leasing av Outlander PHEV Instyle+ (det høyeste utstyrsnivået).

Tilbud på privatleasing

Prisen er kun 2990 kroner per måned*, og da får du vinterhjul og metallic lakk inkludert.

Pris gjelder bil levert til forhandler i Drammen. Kostnad for frakt til lokal forhandler tilkommer. Tilbudet gjelder et begrenset antall biler. Forutsetter kontraktinngåelse innen 31.03.2019.

*Leasingavtale 36 mnd/45.000 km. Startleie/etablering kr 75.513. Totalpris kr 183.153 (varierer med rentenivå).

Motor Forum Drammen

Del artikkelen på Facebook