Annonsørinnhold fra Formuesforvaltning

Hva er dette?

Er din formue klar for neste krise?

Alle investorer opplever opp- og nedturer. Hvordan kan du redusere uroen rundt dine investeringer og samtidig få god avkastning?

Annonsørinnhold fra

- Vi har jobbet med våre kunder over flere år. Sammen har vi taklet økonomiske opp- og nedturer, sier Fredrik Ringdal Steiner som leder Formuesforvaltnings kontor i Drammen.

Tilbakemeldingene fra kundene er gode.

- Kombinasjonen av en bred internasjonal investeringsportefølje og vår rådgivning bidrar til at de sover godt om natten selv når det stormer som verst i markedene. Det har spesielt denne våren vært et godt eksempel på.

Positiv avkastning tross uro

Med dagens lave renter får man liten avkastning i banken. Samtidig er det lett å bli skremt over det urolige aksjemarkedet.

-Å investere i aksjemarkedet er krevende og til tider stressende. Vår tilnærming er at man ikke skal ta mer risiko enn man tåler, sier Steiner.

Derfor bruker Formuesforvaltning lang tid på å kartlegge kundens behov, mål og risikoprofil, og bygger en investeringsportefølje som er tilpasset dette.

- Det gir en mer behagelig investeringsreise. Selv om det har vært mye uro i finansmarkedene har de fleste av våre kunder positiv avkastning på sine porteføljer så langt i år.

Steiner sier at Formuesforvaltnings investeringsavdeling består av dyktige eksperter som håndplukker de beste fondsforvalterne i verden, og følger med på om de leverer den avkastningen som er forventet.

- Dette er det tilnærmet umulig å gjøre for den enkelte investor, og det har vist seg over tid at det gir stor verdi for kundene at vi gjør den jobben for dem.

Les mer på formue.no

Mange dyktige gründere

Steiner og hans kolleger har lang erfaring med å gi rådgivning til kunder i Drammensregionen. Kontoret er Formuesforvaltnings eldste og største lokalkontor, med mange langvarige kundeforhold.

-Det er svært mange dyktige gründere og familier i Drammen. Den gode utviklingen av vårt kontor er et godt bevis på det. Å bevare og utvikle formuer bidrar ofte til flere lokale arbeidsplasser og flere bedrifter i nærmiljøet. Det er noe av det vi jobber sammen med kundene for å oppnå, sier Steiner.

Fulgt kundene tett opp

Formuesforvaltning er Norges største privateide uavhengige forvaltnings- og rådgivningsselskap med 88 milliarder kroner under rådgivning og forvaltning. Siden oppstart for 20 år siden har selskapet bygget opp et helhetlige tjenestetilbud som består av investerings-, pensjons- og kunstrådgivning, juridisk rådgivning samt regnskapsførsel.

- Etter hvert som vi blir godt kjent med kundene blir samarbeidet sterkere og tilliten dypere. Jo bedre vi kjenner kundene, desto bedre forstår vi kundens helhetlige situasjon. Med vårt brede tjenestetilbud i ryggen kan vi gi rådgivning langt utover investeringsporteføljen, sier Steiner og legger til:

- Spesielt nå under pandemien har vi fulgt opp kundene tett. Det ha en uavhengig rådgiver som løpende tar kontakt og som man alltid kan ringe til ved behov, er uvurderlig når man står i en krise. Fra vår side er det utrolig motiverende å se at vi bidrar til at formuene bevares på best mulig måte.

Kommer arveavgiften tilbake?

Etter stortingsvalget neste år kan arveavgiften komme tilbake. Det kan derfor være smart å komme i gang med et generasjonsskifte allerede inneværende år.

-En vellykket generasjonsoverføring er mye viktigere enn selve forvaltningen. Hvert eneste år går det store verdier tapt fordi familier ikke klarer å bli enige om fordelingen av verdiene. Dette har vi lang erfaring med å gi rådgivning rundt, sier Steiner.

Hans erfaring er at de fleste familier opplever det som en stor lettelse når viktige papirer som testament og fremtidsfullmakt er på plass.

-Det å utsette oppgaver man vet kommer, er stressende i seg selv. En formue dreier seg om mye mer enn den finansielle investeringsporteføljen. Man må se helheten, de ulike familiemedlemmenes behov og forutsetninger, og skape løsninger som er bra for alle, avslutter Steiner.

 

Til topps for femte år på rad

Formuesforvaltning er kåret til Norges beste selskap innenfor Private Banking for femte år på rad av Kantar Sifo Prospera. I år går vi til topps i ti av tretten kategorier som måles i kåringen.

– Tusen takk til alle kunder som har gitt oss disse gode tilbakemeldingene. Å vinne denne kåringen for femte år på rad betyr svært mye for oss. Alle ansatte i Formuesforvaltning jobber for å levere best mulig tjenester og rådgivning. Vi ser på resultatene som en bekreftelse på at det arbeidet vi gjør gir verdi for kundene.

– Selv om vi vinner for femte år på rad er dette ikke en hvilepute. Vi ser på det som en stor inspirasjon til å levere på et enda høyere nivå fremover.

Les mer på formue.no

Del artikkelen på Facebook