Annonsørinnhold fra Block Watne

Hva er dette?

Prosjektleder Kjell Ottar Johansen og salgskonsulent Espen Oland. 
Prosjektleder Kjell Ottar Johansen og salgskonsulent Espen Oland. 

Med drømmeutsikt og marka som nabo

Kort vei til det meste. Sentralt, men landlig. Hva mer kan du ønske deg? Bli med til Hvitveisbakken i Mjøndalen.

Annonsørinnhold fra

Forestill deg at du kan starte dagen med en rykende kopp kaffe og panoramautsikt over Eikerbygda fra egen stue.

– Dette blir et helt unikt sted å bo for dem som vil ha både i pose og sekk. Det er kort vei til Mjøndalen sentrum, samtidig som marka er rett i bakgården. Også er det en helt fantastisk utsikt, sier en begeistret Espen Oland, salgskonsulent hos Block Watne, avdeling Drammen.  

Flott utsikt fra stuen: I eneboligene blir det høyt under taket og god plass i stuen, samt en enestående utsikt å starte dagen med. (Foto/illustrasjon: Block Watne)

Kjøkken i enebolig (Foto/illustrasjon: Block Watne)

Eneboliger i Hvitveisbakken (Foto/illustrasjon: Block Watne)

Leiligheter i seksmannsbolig (Foto/illustrasjon: Block Watne)

Stue i firemannsbolig (Foto/illustrasjon: Block Watne)

Foto/illustrasjon: Block Watne


Kort vei til det meste

Visningshelg 19. - 20. januar

Lørdag 19. januar og søndag 20. januar er du velkommen til visningshelg fra klokken kl. 13-15 på alle Block Watnes prosjekter.

Besøksadressene er:

Hvitveisbakken
Hvitveisbakken 11, 3050 Mjøndalen

Gleinåsen
Vangfjellsveien 4, 3440 Røyken

Kjekstadmarka
Linnerudveien 8, 3440 Røyken

Alle som dukker opp på visning denne helgen, kan vinne en Google Home. Alt du trenger å gjøre er å registrerer deg til trekningen. Det trekkes én Google Home for hver av de tre visningene.

På et platå overfor Mjøndalen er det hektisk byggeaktivitet. Kubikk for kubikk graves det frem plass til en kommende boligperle. Et nytt nabolag skal ta form med åtte eneboliger i rekke, 56 leiligheter og fem frittliggende eneboliger.

Oland og prosjektleder Kjell Ottar Johansen peker og gestikulerer på det som i dag er en snødekt steinrøys, men snart vil moderne boliger ta form og skape et helt nytt nabolag i Hvitveisbakken.

Vil du vite mer om boligene, kontakt salgskonsulent i Block Watne Drammen-Asker: Tlf. Espen Oland : 913 46 140

– Her er alt tilrettelagt for dem som vil bo i roligere omgivelser, men med kort vei til de fleste servicetilbud.Derfor er dette perfekte boliger om det så er barnefamilien, som et ungt par i etableringsfasen,påpeker Johansen.

Her kan du få et virtuelt innblikk i hvordan Hvitveisbakken blir.

Noen meter fra boligfeltet ligger nærmeste barnehage, bussen stopper nedi i gata og togstasjonen er en gåtur unna. Mjøndalen sentrum, idrettsanlegg og butikker er ikke lange turen og marka finner du praktisk talt i bakgården. Er det noe du trenger, så er det aller meste innen rekkevidde.

– Og når MIF scorer på Consto Arena (tidligere Isachsen), så kan du høre jubelen, humrer Johansen.

Smarte planløsninger for hverdagen

Eneboligene kommer i to størrelser - med bruttoareal på 135 og 163 kvm. God takhøyde bidrar til en herlig romfølelse. Fire soverom, to bad og en egen kjellerstue gjør at alle i familien har plass til å boltre seg. I tillegg til vinduer og terrasser vendt mot den fantastiske utsikten.

Les mer om Hvitveisbakken her

– Jeg er pappa og kjenner behovet. Det er godt når ungene har en egen kjellerstue å oppholde seg i, så alle kan få litt albuerom. I disse husene er det plass til alt man trenger i hverdagen - ikke minst til oppbevaring. Dette er moderne eneboliger, utformet etter de behovene folk er opptatt av i dag, sier Oland om boligprosjektet. 


Det nye boligfeltet i Hvitveisbakken har en nydelig utsikt, ligger tett på marka og har gangavstand til det meste. (Foto: Block Watne)

Det nye boligfeltet i Hvitveisbakken har en nydelig utsikt, ligger tett på marka og har gangavstand til det meste. (Foto: Block Watne)

Eneboligene i rekke er i samme, moderne stil med gjennomtenkte planløsninger og fokus på luftige rom og god atmosfære. Med tre soverom, kjellerstue, carport og flere boder er det også her god plass til hele familien. I alt bygges åtte eneboliger i rekke med et bruttoareal på 137 kvm per enhet.

Og om du er interessert i en lettstelt leilighet, kommer det 56 leiligheter i samme solrike område, i både 2- og 3-roms.

– Leilighetene passer både for enslige, par og familier. Her er hver kvadratmeter utnyttet maksimalt for en gjennomtenkt planløsning,understreker Oland.

Og området rundt vil bestå av romslige grøntarealer, fellesområder og lekeplass. 

Nøkkelferdige boliger - flytt rett inn

VR-tur av Hvitveisbakken-prosjektet: Bruk en QR-app på telefonen og få et virtuelt innblikk av prosjektet.

Det er noe med følelsen av å kunne flytte rett inn i en bolig der alt er nytt. Der alt det tekniske fungerer. Der du bare kan konsentrere deg om å bo. Block Watne er opptatt av at et boligkjøp hos dem skal være trygt og oversiktlig.

– Det er en yrkesstolthet at folk skal flytte inn i et hjem der alt er klart og trivsel står i fokus, understreker Oland. Derfor arrangerer de ofte en samling i forkant av ferdigstilling, så nye naboer kan bli bedre kjent, samtidig som det er tett oppfølging under oppføring.

Block Watne velger kun kvalitetsleverandører til sine boligprosjekter. Kjøkken og bad fra HTH, integrerte hvitevarer fra Siemens, Waterguard vannstoppesystem, balansert ventilasjon med varmegjenvinning og Boen-parkett på alle gulv, er noe av det som er standard i nyoppførte boliger. 

Flere spennende prosjekter i distriktet

Block Watne byr også på unike boligprosjekter i Røyken kommune. Ved vakre Gleinåsen er det bygd 12 lettstelte leiligheter tett på et frodig landskap med kort vei til skole, Røyken sentrum og ulike idrettstilbud.

– Vi har allerede solgt åtte leiligheter. Det er kun fire igjen, som gjenspeiler at dette er et veldig populært område i vekst. Dette er leiligheter som passer alle. Og om noen vil ta en titt, står det en visningsleilighet klar, sier Oland.

Les mer om leilighetene på Gleinåsen her.

Og ved Kjekstadmarka, også i Røyken kommune, skal det bygges 14 flotte funkisboliger.

– Boligene er designet til å passe inn i det naturskjønne området og er perfekte boliger for en aktiv familie. Med enkle grep kan det også legges opp til en egen ungdomsleilighet. Disse boligene er helt fantastiske - både når det kommer til utforming, men også med tanke på beliggenhet, forteller Oland, som kjenner distriktet godt. Oland har selv vært eiendomsmegler i Drammensområdet i mange år og har de siste 12 årene jobbet som salgskonsulent for Block Watne i Drammen.

Les mer om eneboligene ved Kjekstadmarka her.

Ved Kjekstadmarka kommer det flotte funkisboliger. (Foto: Block Watne)

Del artikkelen på Facebook