Annonsørinnhold fra Block Watne

Hva er dette?

Med Kjekstadmarka som nabo: - Et av Norges flotteste boligfelt

Tett på marka med fantastisk utsikt kommer et boligfelt få har sett maken til. Naboene er ikke i tvil. Dette er et perfekt sted for barnefamilier.

Annonsørinnhold fra

Rett utenfor Røyken sentrum er det stor byggeaktivitet tett på Kjekstadmarka. På Kleiver-området skal det bygges 14 eneboliger av det litt mer eksklusive slaget. Området byr på den vakreste naturen rett i bakgården om du vil ta en dukkert i Vesledammen, nyte skogen til fots, på sykkel eller med ski på beina. 

Lars Erik Krangnes har bodd ved Kjekstadmarka i halvannet år. Han og familien stortrives med å ha marka rett utenfor døren, samtidig som det er en kort kjøretur til Asker og Drammen.

- Det er et kjempebra sted å bo. Vi har skiløypene rett bak huset og badedammen et steinkast unna. Vi har tilgang til hele den vakre Kjekstadmarka. Ungene stortrives her og møtes ofte på lekeplassen rett utenfor, sier Lars Erik Krangnes. Han flyttet inn i området for halvannet år siden. 

Familien gikk fra tre til fire og rekkehuset i Drammen ble for lite. Tanken om å flytte ut av Drammen hadde ikke slått den voksende familien, men så ble det slik. 

- Vi visste ikke hvor Kjekstadmarka var engang. Vi dro for å kikke på boligkatalogen til Block Watne en helg. Da vi fikk se dette området og mulighetene her, bestemte vi oss. Det ble en dyr lørdag, for å si det sånn, sier han og humrer. 

- Men vi har ikke angret et sekund, understreker han. 

Les mer om boligprosjektet her

Landlig, men sentralt

Kleiver-området har tatt form de siste 20 årene. Den unike beliggenheten har gjort boligfeltet populært. Med kun 17 minutters kjøretur til Asker, 19 minutter til Drammen og togstasjonen tett på i Røyken sentrum, faller logistikken på plass for de fleste. Da trenger man ikke bo bytett, og kan nyte roen i eget hjem. 

 

- Dette er sentralt, men fritt, som folk ønsker, med kollektivtrafikk og kort reisevei til Asker og Drammen. Samtidig har det en unik beliggenhet med flott utsikt, marka tett på og golfbane rett rundt hjørnet. Dette er et av Norges vakreste boligfelt, vil jeg påstå, sier salgskonsulent i Block Watne, Espen Oland.  

Han og prosjektleder Fredrik Gjertsen skuer utover byggeplassen der de første boligene er i ferd med å reise seg. De viser vei til et av husene, går ut på en nylagt terrasse, puster inn frisk luft. Her skal noen om kort tid nyte morgenkaffen i fred mens man skuer utover jorder og skog. 

BILDER: Slik blir de nye boligene ved Kjekstadmarka:

Vil du vite mer om boligene i Kjekstadmarka, kontakt salgskonsulent i Block Watne Drammen-Asker:

Tlf. Espen Oland : 913 46 140

Eksklusive hus tilpasset terrenget

- Det er veldig spennende. Vi har planlagt disse boligene i flere år, og har brukt lang tid på å komme frem til boliger som passer inn i det landlige terrenget med løsninger som folk ønsker. Det er så gøy å se resultatet, sier prosjektleder Fredrik Gjertsen med et smil. Den første boligen er innflyttingsklar 14. februar 2020, før de andre følger på.  

De nye husene i Kjekstadmarka er i funkisstil, og blir stilfulle, romslige og godt tilrettelagt for et aktiv familieliv. Bruttoareal er fra 101m² til 194 m². Husene går over to eller tre plan, med en arkitektur som gjør det beste ut av omgivelsene og terrenget.  

 - Du kan si at tomten har formet husene. Her er boligene en del av terrenget- både i stil og fargebruk. Samtidig har vi lagt vekt på smarte løsninger som gjør hverdagen enklere for dem som skal bo der, forteller Gjertsen. 

Nysgjerrig på boligene ved Kjekstadmarka? 
Les mer om boligprosjektet her.

Boligene ved Kjekstadmarka er integrert i terrenget og byr på spennende og smarte planløsninger. 

Boliger med god atmosfære 

Alle boligene får egen inngang fra garasjen eller carport, for tørrskodd passasje til og fra bilen. De største husene får vaskesjakt fra soverommene i toppetasjen og ned til vaskerommet. Du finner stue nummer to, der barna kan boltre seg og masse bodplass for å holde orden. Terrassene får glass i alle rekkverk for å holde utsikten tett på. 

Boligene får et eget grøntareal i sentrum med uteleker og bålplass. 

- Vi har gjort disse husene litt mer eksklusive og vedlikeholdsvennlige  - fra utforming til materiellbruk. Det er også en del tilvalgsmuligheter, slik at du kan være med å forme hvordan du vil ha det. Boligene leveres nøkkelferdige. Her er det bare å ta med det man trenger og flytte inn, sier Oland. 

Hver bolig får 3-4 soverom, noe som gir god plass til hele familien. Boligene har en romslig åpen stue- og kjøkkenløsning, og store vinduer som slipper dagslys og den flotte utsikten rett inn i boligen. Det gir en svært god atmosfære i rommene.

- Bare tenk deg å våkne til denne utsikten, sier Oland og slår ut med armene. Øynene glir over kilometervis med jorder og skog, lett akkompagnert av fuglesang. Idyllen er komplett, for å si det sånn. 

Velg bolig og last ned prospekt her.

Salgskonsulent Espen Oland (t.v) og prosjektleder Fredrik Gjertsen nyter utsikten fra en av boligene som bygges ved Kjekstadmarka.

Et trygt boligkjøp hos Block Watne

Block Watne er opptatt av at et boligkjøp hos dem skal være trygt og oversiktlig. De har lang erfaring, og gleden ved å skape hjem der folk skal trives er alltid i fokus. 

- Det er det aller viktigste, at vi lager gode hjem. At vi ser folk trives, som her oppe ved Kjekstadmarka, sier Gjertsen, som har vært i byggebransjen i 30 år. 

- Vi har jo barn selv og vet hva som trengs for å skape et familievennlig hjem, supplerer Oland. 

Og rett oppi gaten bekreftes dette. 

- Samarbeidet med Block Watne har vært helt suverent. Du får trygghet og kvalitet fra et etablert firma. Hele prosessen har vært veldig bra og de ordner alt. Vi flyttet inn i et nøkkelferdig hus, er kjempefornøyde og hele familien trives, sier innflytter Krangnes. 

Rett utenfor døren hopper barna av skolebussen og springer til lekeplassen i nærheten. Det er ingen gjennomgangstrafikk. Det er lekser og middag på plakaten, før det kanskje blir en tur ut i skogen for å jakte nye eventyr. 

Rett bak boligområdet til Block Watne, ligger Vesledammen med bade - og fiskemuligheter. Espen Oland, salgskonsulent ved Block Watne og prosjektleder Fredrik Gjertsen tok den korte veien fra byggefeltet til naturperlen. 


Ønsker du å vite mer om Kjekstadmarka

Ta kontakt med salgskonsulent i Block Watne Drammen-Asker, Espen Oland, for mer informasjon om de nye boligene.

Tlf.: 913 46 140

Les mer om boligene ved Kjekstadmarka her

Del artikkelen på Facebook