Annonsørinnhold fra 3050 Solsiden

Hva er dette?

Maria Hayati (foran) og Martin Tobias Strand (bak) fra Sem & Johnsen Eiendomsmegling inviterer til 3050 Solsiden. Her sammen med Einar Stokke Amundsen (midten), prosjektleder ved Mjøndalen boligutvikling AS. 
Maria Hayati (foran) og Martin Tobias Strand (bak) fra Sem & Johnsen Eiendomsmegling inviterer til 3050 Solsiden. Her sammen med Einar Stokke Amundsen (midten), prosjektleder ved Mjøndalen boligutvikling AS. 

Nye boliger med «orkesterplass» når MIF scorer på hjemmebane

Boligprosjektet 3050 Solsiden er for folk som er brune i hjertet og ønsker å bo sentrumsnært - tett på alt Mjøndalen har å by på.

Annonsørinnhold fra

Solskinnsdag på Consto Arena midt i Mjøndalen sentrum. Det gnistrer grønt i gressmatten, som er gjort klar for bein i fart, frispark og rungende jubel i det ballen treffer nettet. Det nye stadionet har blitt et signalbygg for tettstedet langs Drammenselva. 

Og her kan du bo! På den ene langsiden er 60 leiligheter i ferd med å ta form. Det unike boligprosjektet 3050 Solsiden er innflyttingsklart til høsten for beboere som aller helst heier på Mjøndalen. 

- Her kan du faktisk risikere å få en ball på verandaen på hjemmekamper, humrer prosjektleder Einar Stokke Amundsen hos Mjøndalen Boligutvikling AS, som er eid av Profier. 

Bli bedre kjent med 3050 Solsiden her

Alle verandaene er vestvendte som byr på masse lys og direktetilgang til MIFs hjemmekamper. Her er det bare å samle venner og familie og heie. 

- Et unikt prosjekt

3050 Solsiden

  • Består av 60 selvleiligheter på Consto Arena i Mjøndalen sentrum. 
  • Leiligheter fra 49 -77 kvm - 3 og 4 roms.
  • 10 kvm vestvendt verandaer mot fotballbanen.
  • Heis fra parkeringskjeller.

Registrer deg for mer info eller kontakt: 

Martin Tobias Strand
Eiendomsmegler
Mobil: 981 35 280
[email protected]

Maria Hayati
Eiendomsmeglerfullmektig
Mobil: 909 25 629
[email protected]

 Her kan du se hele prospektet

Det har vært stor interesse for leilighetene og brorparten er allerede solgt, men flere legges ut for salg den nærmeste tiden. 

I september kan de første flytte inn og synge «Heia Mjøndalen» fra en 10 kvm stor veranda som vender ut mot fotballbanen. Glem sesongkort. Her har beboerne «orkesterplass» til alle hjemmekamper. Og er det storkamp, kan du ende opp på TV om du står ute og heier. 

- Du må ikke like fotball for å bo her, men som andre sentrumsnære boliger, vil det være liv i nabolaget. Dette er virkelig et unikt prosjekt, sier Amundsen. 

Han forteller at leilighetene er bygd etter strenge standarder som slipper lite lyd inn om du lukker døra. Alle verandaene er i tillegg vestvendt - som betyr masse lys hele dagen. 

- Også har du alltid noe å se på. Det er ikke så verst å se folk spille fotball når du kikker ut vinduet, påpeker han. 

Se prospekt og få mer info om 3050 Solsiden

Alle leilighetene har Sigdal-kjøkken og eikeparkett.

Leilighetene er malt i delikate farger. Her kan du flytte rett inn. 

Nyt utsikten mot fotballbanen - som gir mye luft og lys.

Alle leilighetene har to eller tre soverom. Planløsningene er effektive og kompakte for mest mulig utnyttelse av plassen.

3050 Solsiden ligger sentralt i sentrum av Mjøndalen.

Har du lyst til å se en hjemmekamp, kan du sette deg på den 10 kvm store verandaen og heie.

Leiligheter for alle aldre

Å flytte i leilighet innebærer for mange å åpne døren for en ny, mer aktiv livsstil. Ved å bosette seg i Mjøndalen sentrum, er det mange muligheter som byr seg i umiddelbar nærhet: butikker, servicefunksjoner, kollektivtrafikk, fine turområder og et hyggelig nabolag. 

3050 Solsiden består av 60 selveierleilighetene fra 49 til 77 kvm. Her er det gjennomtenkte planløsninger som utnytter hver minste krok i 3 - og 4-roms leiligheter. Alt innvendig er nytt, stilrent og delikat med Sigdals-kjøkken og eikeparkett på gulvene. Det blir heis fra garasjekjeller til alle leilighetsplan.

- Vi ser at disse leilighetene passer alle aldersgrupper - fra de unge til de over 50. Det er flere mindre enheter enn man kanskje ser i andre prosjekter, men god planløsning gir kompakte og effektive leiligheter. Det tilhører sjeldenheten å finne en leilighet på 49 kvm med to soverom, sier Martin Tobias Strand, eiendomsmegler hos Sem & Johnsen. 

Han forteller at de aller fleste som har sikret seg en ny bolig i 3050 Solsiden er ganske brune i sjela. Da passer det godt at MIFs nye klubblokaler befinner seg i første etasjen. Her kan man nesten høre neste strategi i veggene. 

- Men vi har solgt leiligheter til folk som ikke er interessert i fotball også. Her bor man sentralt og utsikten mot banen gir masse luft og lys. Da slipper man å stirre rett i en murvegg til nabobygget, men kan alltid nyte utsikten, understreker Strand. 

Og er du Mjøndalen-supporter, trenger du aldri bekymre deg for å gå glipp av en hjemmekamp. Den får du direktesendt - rett utenfor din egen stue. 

Maria Hayati og Martin Tobias Strand fra Sem & Johnsen Eiendomsmegling forteller at de nye leilighetene i 3050 Solsiden har solgt godt og det er mange interesserte. 

Del artikkelen på Facebook