Annonsørinnhold fra Block Watne

Hva er dette?

MJØNDALEN: Espen Oland (t.v.), salgskonsulent i Block Watne, og tømrer Preben Solberg betrakter tegningene til de nye boligene.
MJØNDALEN: Espen Oland (t.v.), salgskonsulent i Block Watne, og tømrer Preben Solberg betrakter tegningene til de nye boligene.

Panoramautsikt på Hvitveisbakken

Nå reiser moderne og luftige boliger seg i Åsen i Mjøndalen. Til helga kan du selv oppleve det attraktive nye boligfeltet.

Annonsørinnhold fra

– Nå begynner ting å ta form, og man kan få en følelse av hvordan det vil bli her, fastslår Espen Oland, salgskonsulent i Block Watne.

På et stort platå ovenfor Mjøndalen sentrum er det hektisk byggeaktivitet. Gravemaskiner baner vei, lastebiler kommer kjørende med materialer, og tømrere sager og hamrer. Skallet til den første eneboligen i rekke er satt opp og i ferd med å fylles, og fundamentene til et av leilighetsbyggene er på plass.

I løpet av det neste året skal åtte eneboliger i rekke og seks leiligheter bli klare til overlevering, i det som er prosjektets første byggetrinn. Totalt skal 56 leiligheter bygges her.

Få en virtuell visning av det nye området.


HER BYGGES DET: Det er hektisk byggeaktivitet på Hvitveisbakken i Mjøndalen, og boliger begynner å ta form.

HER BYGGES DET: Det er hektisk byggeaktivitet på Hvitveisbakken i Mjøndalen, og boliger begynner å ta form.

Opplev beliggenheten og utsikten

Oland vet at mange er nysgjerrige på hvordan det nye boligfeltet på Hvitveisbakken vil bli seende ut, og oppfordrer til å komme på visningshelg 21. og 22. september.

– Da kan du få et inntrykk av det som kommer, og oppleve beliggenheten og utsikten, sier han.

For det er ikke mange boligprosjekter som kan skilte med en like slående utsikt som den Hvitveisbakken har, med et storslagent overblikk over Mjøndalen sentrum og Eikerbygda.

– Det blir som å ha et maleri på veggen, konstaterer Oland, og ser utover landskapet.

Han står inne i det som skal bli stue og kjøkken i en av de kjedete eneboligene, og forklarer ivrig. Her vil store vinduer, i tillegg til veranda med glassrekkverk, gjøre at du kan nyte drømmeutsikten enten du lager mat på kjøkkenet eller slapper av med kaffekoppen i godstolen.

Gjennomtenkte og luftige

Oland trekker også fram den gjennomtenkte planløsningen i de nye boligene – som er noe av det Block Watne høster mest skryt av fra sine kunder.

På et 137 kvadratmeter stort bruttoareal over to plan får man tre soverom, kjellerstue, carport og flere boder, i tillegg til en åpen stue- og kjøkkenløsning, romslig balkong og flott uteplass.

– Dette blir helt supre familieboliger, med alt man trenger for en god hverdag, påpeker han.

Tømrer Preben Solberg er i full gang med å sette opp skallene til det nye boligfeltet på Hvitveisbakken.

Også leilighetene vil få nyte godt av utsikten, og ha den samme gode planløsningen og luftige atmosfæren. Her kan du sikre deg en toroms med et bruttoareal på 63,4 kvadratmeter, eller en treroms på 79,6 kvadratmeter. Leilighetene bygges i fire- og seksmannsboliger med to etasjer, og alle har terrasse og egen carport.

– Dette er ypperlige startleiligheter, samtidig som de er så romslige at du fint kan bli boende med en familieforøkelse. Her har du boltreplass både inne og ute, poengterer Oland.

Rolig, men sentralt

Godt naboskap og gode fellesarealer er noe Block Watne legger stor vekt på når nye boligprosjekter blir til. Hvitveisbakken vil få både balløkker, lekeplasser og store grøntarealer hvor nye vennskap kan dannes.

En gangsti like ved boligfeltet fører deg til Mjøndalen sentrum og togstasjonen på et drøyt kvarter. Beliggenheten er med andre ord praktisk enten du jobber i Mjøndalen eller skal pendle videre. Bussen stopper like ved, og marka ligger praktisk talt i bakgården. Barnehage er nærmeste nabo, og det er kort vei til både skoler, butikker og idrettsanlegg.

– Dette er perfekte boliger som dem som vil bo i rolige og grønne omgivelser, men med kort vei til det meste – enten det er barnefamilier, unge par i etableringsfasen eller godt voksne, sier Oland.

Kvalitet i alle ledd

Boligene leveres nøkkelferdige, og inneholder blant annet moderne baderoms- og kjøkkeninnredning fra HTH, integrerte hvitevarer fra Siemens, Kährs-parkett i hvitlasert eik og fliser på badegulv og -vegger.

Som i alle Block Watne-prosjekter er det egne ansatte tømrere som bygger hver bolig fra grunnen av, med velprøvde metoder. Blant dem er Preben Solberg, som skal sette opp skallene til de nye boligene på Hvitveisbakken.

– Dette prosjektet er litt utover det vanlige – både når det gjelder utsikt og løsninger, sier han.

– Og så får du selvsagt suveren kvalitet, føyer han til med et smil, før han senker saga over en planke, og lyden av et nytt nabolag fyller åsen.

Les mer om prosjektet her


Block Watne er en del av OBOS-konsernet og her er det mange fordeler for de som blir OBOS-medlemmer. Det kan alle bli, og det lønner seg særlig ved at du står først i køen når vi legger ut nye boliger til salgs.

Del artikkelen på Facebook