Annonsørinnhold fra

Hva er dette?

 
 

Proft utstyr for alle i Tollbugata

Daglig leder i Norgenros Drammen Papir Engros, Kristin Claudi (t.h.) og butikksjef Eva K. Vik kan ønske velkommen til nyoppussede lokaler i Tollbugata. Etter 27 års drift har Norengros bygd om proff-butikken i Drammen for å satse mer på privatkundemarkedet. Deretter skal 36 andre butikker gjøre det samme.

Annonsørinnhold fra

Drammen Papir Engros i Kobbervikdalen er en av de største avdelingene til Norengros-kjeden med 120 ansatte og en omsetning på 430 millioner kroner. Det startet i Tollbugata i 1989 med hentelager og administrasjon. Da bedriften vokste seg ut av lokalene, flyttet de hovedvirksomheten og lager til Kobbervikdalen.

Den langstrakte butikken på 1.000 kvadratmeter ble imidlertid værende på Rundtom.

– Vi pleier å si at butikken er så lang at den dekker to buss-stopp, smiler daglig leder i Norengros Drammen Papir Engros, Kristin Claudi. 

Proft utstyr for alle

I lokalene tilbys det alt fra emballasje, kontorartikler og storhusholdningsprodukter til kontormøbler, interiør, flytteesker og medisinsk utstyr. Og nå blir altså Tollbugata-avdelingen pilotbutikk for den landsdekkende kjedens nye satsing som handler om å gjøre proft utstyr mer tilgjengelig for alle.

– Norengros´ varer er jo kjent som noe storhusholdninger og bedrifter har benyttet seg av, selv om det i det siste også har vært mulig for privatkunder å gjøre det samme. Vi ønsker imidlertid å få frem at privatkunder også har tilgang og kan nyttiggjøre seg av det samme proffe utstyret og varene som det bedriftene og ekspertene bruker. I tillegg får de tilgang til all den kompetansen våre medarbeidere har om de ulike produktene.

– Vi mener bestemt at vi tilfører varene en ekstra verdi gjennom at vi har ansatte som er eksperter på de ulike områdene og produktene, enten det er sykepleiere eller renholdseksperter. Og nå ønsker vi å nå ut til bevisste forbrukere som ser denne nytteverdien, påpeker Norengros-sjefen.

Ombygd for en million

”Gjenåpningen” av butikken i Tollbugata skjer i morgen etter at en million kroner er brukt på ombygging og ansiktsløftning.

– Vi har gjort varene mer synlige og tilgjengelige. Åpningstidene blir utvidet, og det er også bygget et helt nytt inngangsparti. Neste skritt blir å få på plass et nytt og mer effektivt kassasystem. Og etter hvert skal alle de 36 andre Norengros-butikkene i Norge gjøre det samme, forteller daglig leder i Norengros Drammen Papir Engros, Kristin Claudi. 

LANG: Den langstrakte Drammen Papir Engros-butikken i Tollbugata startet opp for 27 år siden. – Vi pleier å si at lokalene strekker seg over to buss-stopp, sier Kristin Claudi.
Del artikkelen på Facebook