Annonsørinnhold fra Mobile Zentrum

Hva er dette?

MobileZentrum satser stort på tyske kvalitetsbobiler i Hokksund.
MobileZentrum satser stort på tyske kvalitetsbobiler i Hokksund.

Satser stort på bobil: – Det er et veldig hyggelig produkt å selge

Etter 30 år i bilbransjen satser MobileZentrum i Hokksund nå på å selge deg den ultimate frihetsfølelsen.

Annonsørinnhold fra

– Det er fantastisk å kunne stoppe hvor man vil. Man opplever nye steder på en helt annen måte, og det gir den ultimate frihetsfølelsen.

Dette sier Bente Buxrud som er ansatt som digital markedsfører hos MobileZentrum i Hokksund der det satses stort på bobil.

Både Bente og eierne av MobileZentrum, ekteparet Ingvill og Kjartan Nave ivrer etter å dele gleden ved bobillivet og å kunne tilby trygg handel av bobiler fra svært anerkjente fabrikker i Tyskland. De er alle tre erfarne bobilsjåfører og enige om at det er en veldig fin og enkel ferieform. Det er rett og slett et hus på hjul der du har med deg maten og alt du trenger for virkelig å kose deg.

Som eneste autorisert forhandler og fabrikkgodkjent importør av de tyske kvalitetsmerkene Carthago, Knaus og Weinsberg i Buskerud, gleder MobileZentrum seg til å ta imot flere kunder som ser nytten og gleden i et mobilt hjem. I det store, flotte lokalet rett utenfor Hokksund sentrum har de også et eget verksted, noe som gjør hele kjøpsprosessen enda smidigere.

– Vi trenger også flere dyktige medarbeidere både på verksted og salg, så ta gjerne kontakt med oss, smiler de tre.


MobileZentrum har bobiler som passer for alle, fra små og lette biler som kjøres på vanlig klasse B-førerkort, til store premiummodeller som denne. 

MobileZentrum har bobiler som passer for alle, fra små og lette biler som kjøres på vanlig klasse B-førerkort, til store premiummodeller som denne. 

Passer for alle

Men hvem er egentlig den typiske bobilkunden? Ifølge de tre hos MobileZentrum er det ingen fasit på hvem som kjøper bobil, og de har kunder i alle aldre.

"Man opplever nye steder på en helt annen måte, som gir den ultimate frihetsfølelsen"

Mobile Zentrum

Autorisert bobilforhandler av Knaus, Carthago og Weinsberg.

Industriveien 2
3300 Hokksund

Tlf: +47 48 32 05 40
E-post: [email protected]

  • Mandag 09.00 – 17.00
  • Tirsdag 09.00 – 17.00
  • Onsdag 09.00 – 17.00
  • Torsdag 09.00 – 18.00
  • Fredag 09.00 – 17.00
  • Lørdag 10.00 – 14.00
  • Ellers visning etter avtale
www.mobilezentrum.no

 Mange av kundene er båtfolk og hyttefolk som selger og heller velger å kjøpe bobil. Vi ser at folk som har hatt den samme hytta i flere tiår ønsker å komme seg ut og se mer.

Majoriteten av kundene er voksne folk, men også yngre og barnefamilier ser gleden og nytten av å ha et mobilt hjem.

Mange bruker bobilen til flere ting enn ferie, ikke minst til å besøke familie og venner uten å føle at man er til bry. Enten det er snakk om dagsturer, helgeturer, fritid eller fest er det veldig praktisk å ha med seg huset på hjul.

– Jeg tar med meg bikkja og sykkel, og så finner jeg et passende sted å parkere bilen og tar en tur i fjellet eller ved sjøen, sier hun.

– Og det fine er at du er mobil og kan flytte deg etter været, kommenterer Kjartan.

Flere kjører bobil hele året og da er det fint å vite at man også kan få bobiler med firehjulstrekk som er ekstra godt egnet på vinterføre. 

– Vi leverer nøkkelferdige biler, men kan også gjøre ettermonteringer og service her hos oss. Dette gir jo en ekstra trygghet for kundene våre. En bobil har det samme vedlikeholdsbehovet som en vanlig bil, men forskjellen er at disse holder seg mye høyere i verdi enn en vanlig bil.

Kan skreddersys

 For de som er bekymret for om det er nok plass og komfort, kan bobilekspertene forsikre om at det ikke er noe problem. Med Carthago, Knaus og Weinsberg er de sikre på at de har et utvalg biler som dekker alles behov. Fra små, enkle modeller til store, lukseriøse bobiler med alt man kan ønske seg. Og skulle du ha enda flere ønsker, kan det meste skreddersys for den enkelte.

– Det er tysk kvalitet på sitt aller beste, og de har et godt serviceapparat rundt seg. Det er en tillitserklæring fra produsentene å få være forhandler, noe vi selvsagt tar svært seriøst. Det skal gjenspeiles i forholdet vi i MobileZentrum har til kundene våre. Dette er et veldig hyggelig produkt å selge. En bobil er noe du har lyst på og ikke noe du må ha, sier Kjartan.

www.mobilezentrum.no

Del artikkelen på Facebook