Damenes aften

Onsdag 12. september kl.17:00-21:00
Lier kulturscene
Heggveien 4, 3403 LierOpne kart
kart

Lierbyen handelsforening inviterer også i høst til damenes aften og denne gang i samarbeid med Lier kulturscene. Vi setter helse og velvære i fokus denne kvelden og gjør litt ekstra stas på alle damer. Her blir det stands fra mange av handelsforeningens medlemmer, og kafe i foajeen. På scenen kan du få med deg moteshow før den svært populære Berit Nordstrand holder sitt foredrag om tarmens medisin.

Kveldens konferansier er: Bent Lønnerusten

 

Om foredraget

Gå ikke glipp av dette foredraget som har vært utsolgt alle steder til nå! Med Berits 6 trinns metode kan du endre din tarmflora og få store helsegevinster av det.

I dette foredraget loser Berit Nordstrand deg trygt mot nye kostholdsvaner og en bedret tarmfunksjon. Du får innsikt i hvilke enkle grep som skal til for å kjenne på energi og overskudd, bedre opptaket av næring, redusere opptaket av kalorier, dempe betennelser, styrke og stabilisere immunforsvaret, og bedre nattesøvnen. Du får tips til oppskrifter på matretter som både smaker godt og beriker tarmfloraen. Kort sagt, Tarmens medisin gir en metode som sikrer oss en friskere kropp samtidig som dine nye matvaner ivaretar miljøet, og på toppen av det hele styrker hjernen din.