Kortreist Country

Fredag 14. september kl.20:30-23:00
Lier kulturscene
Heggveien 4, 3403 LierÅpne kart
kart

Fra Lierskogen i sør til Sylling i nord – denne kvelden samler det beste, og kanskje de eneste, countrymusikere Lier har å by på!

18 års aldersgrense


Unn deg en helaften med Svensefjøset og Lier Kulturscene! Start kvelden med en middag på Svensefjøset kl. 18:00 før konserten på kulturscenen kl. 20:30! Nyt også litt godt i glasset og god stemningen i Lier kulturscenes country-kafé før Rudi Remme, September Harvest og Drømmere og Drankere spiller opp på scenen! Etter konserten blir det afterparty på Svensefjøset! Dette vil du ikke gå glipp av!


For kjøp av storbondebilletter: velg ønsket antall ordinærbilletter, trykk på "bestill varen". Videre legges ønsket antall "middag med alkohol" eller "middag uten alkohol" til i neste steg. Totalprisen vil da vises nederst i din bestilling.


September Harvest består av en duo som har reist langt før de til slutt slo røtter i Lierdalen. I 2014 oppdaget Petra Røise og Morten Haugen en felles interesse for låttekster som klinger best rundt et knitrende bål, sent en høstkveld. September Harvest leverer melankolske låter under mottoet «Sad songs make you happy». For anledning framføres låtene uten pyro-effekter, men med Sondre Ljoså på kontrabass.

Drømmere & Drankere leverer visdomsord på norsk, om ville turer i kjærlighetens blindgater og kjerreveier, meninga med livet, Gud og alt det der. Drømmere & Drankere spiller nesten utelukkende eget materiale, fra seig country til kjappe rockere alltid på norsk. Bandet har utgitt to kritikerroste album. Det siste "Båten blir til mens du ror" høstet terningkast 5 i Aftenposten, Dagbladet, DT  med flere.

Rudi Remme har i voksen alder oppdaget at en oppvekst i ytre Lierskogen kan inspirere til countrylåter. Allerede i ung alder rakk Rudi rakk å prege musikkindustrien i bygda og omegn, gjennom selvdestruktive bandprosjekter. Etter å ha overlevd det, oppdaget han sjarmen med å være rundt reisende trubadur. I kveld spiller han fra sin flunkende nye soloplate, låter som slår hvilken som helst annen countryartist i Lier ned i støvlene.