Stand Up Drammen

Torsdag 20. september kl.19:00-22:00
Lier kulturscene
Heggveien 4, 3403 LierÅpne kart
kart

Stand up Drammen gjester for første gang Lier kulturscene, med en spennende line-up med lokale artister, gjestende komikere og stjerner! Jon Schau, Zane Khan, Babek Nemati, Frode Simensen, Frida Andersen og Jon Gjerde vet å aktivisere lattermusklene.
 

18 års aldersgrense

Jon Schau er landets mest merriterte stand up-komiker, prisbelønt en rekke ganger, og en av de aller første som satte opp egne show i Norge. Kongen av norsk stand up og alene er verd billetten.


Zane Khan, gambieren fra Bekkestua er en av de nye stemmene i norsk stand up. En engasjert samfunnsdebattant og komiker med mye på hjertet. Humorkongen Zane Khan er et fyrverkeri på scenen og vinner stadig nye venner.
 

Babek Nemati er up & coming innen norsk stand up. Han har på få år gjort seg bemerket på mange scener, og leverer skråblikk fra sitt ståsted som annengenerasjons innvandrer i oljelandet Norge.
 

Frode Simensen er en fantastisk scenepersonlighet, han har erfaring fra revy og fra mange musikalske prosjekter. Han elsker 3050 Mjøndalen. Det siste året er han kanskje den i Stand up Drammen som har levert de aller mest personlige og morsomme betraktningene.
 

Frida Andersen, urban Oslodame, frisk og freidig, ung og lovende. Et stjerneskudd med driv og selvironi.
 

Jon Gjerde, en av landets mest rutinerte komikere, samt primus motor i stand up Drammen, leder kvelden.