Rytmerom : Papirhuset \\ Olle Abstract + Kim Dürbeck

Lørdag 22. desember kl.19:00-03:00
Papirhuset
Grønland 53, Drammen, NorgeÅpne kart
kart
Vi har invitert to av norges mest dedikerte DJs til pilot-episode av klubbkonseptet "Rytmerom". Det går mot lysere tider, og dette blir en fest som sent, eller aldri vil glemmes....
OLLE ABSTRACT + KIM DÜRBECK
22 Desember / Papirhuset
Cover:  Student 100kr (ved forhåndssalg) 

Niceprice på nett: 100kr 

Døra 150kr


ID : 20 år
§

Olle Abstract har spilt dansemusikk på raves/fester/klubber i Oslo siden 1991 og spiller herlig spretten klubbmusikk på kryss og tvers i landskapet House, techno og disco. Olle var lydsporet til 2 generasjoner på lørdagskveldene på P3 fra 1994 – 2009. Han var også den første DJen i Norge til å utgi egen mix-CD i 1996. I den seneste tiden har Abstract fått masse velfortjent oppmerksomhet med den norske podcasten «LYD» som han gir ut gratis via Soundcloud hver måned.

https://soundcloud.com/olle-abstract

Kim Dürbeck produserer elektronisk musikk og utgjør halvparten av duoen Superkind med partner Rulefinn. Hans kjærlighet til tidløse disco-produksjoner, techno og tolvtommer singler legger grunnlaget for et bredt spekter av kuriositet i Dürbeck sine DJ-set. Mange kjenner Kim under aliaset Kimchi med utgivelse på Discorama Records, og han står bak en sterk tidslinje av aktivitet som en av tigerstadens mest dedikerte DJs. Kim har sterke røtter i elektronisk musikk men har en stor forkjærlighet for disco, soul og jazz på vinyl.