Annie musikal - Søn 31. mars kl. 16:30

Søndag 31. mars kl.16:30-18:50
Nedre Eiker samfunnshus, Mjøndalen
Nedre Torggate 1, 3050 Mjøndalen, NorgeÅpne kart
kart

Nedre Eiker barne- og ungdomsteater presenterer familiemusikalen Annie

Historien om Annie foregår i USA, julen 1933, under depresjonen. Her møter vi Annie, en jente på 11 år, som er foreldreløs og vokser opp på et nedslitt barnehjem. Barnehjemmet blir styrt med streng hånd av miss Hannigan, som er mer glad i alkohol enn barna hun skal ta seg av. Det kjæreste Annie eier er en halv medaljong og et lite brev. I brevet lover foreldrene hennes å komme og hente henne så snart som mulig. 

Annie har ventet i 11 år og bestemmer seg for å rømme fra barnehjemmet for å finne foreldrene sine, men hun blir fanget av politiet og havner på barnehjemmet igjen. Heldigvis kommer Grace Farrell, privatsekretær til milliardær Oliver Warbucks, til barnehjemmet en dag. Hun har fått i oppdrag av Warbucks å invitere et foreldreløst barn til å tilbringe julen hos dem. Møtet med Annie blir alt annet enn det Warbucks hadde tenkt, hun sjarmerer ham i senk, men kan Warbucks hjelpe Annie med hennes store drøm om å finne foreldrene sine ?

Hvis ledige plasser kan billetter kjøpes i døra samme dag før forestilling. Du kan betale med kort, kontant eller Vipps.

Håper vi sees :)