DRAMMEN: Godset-trener Håkon Wibe-Lund og Mjøndalen-trener Vegard Hansen hadde mange lovord å si til hverandre da Drammens Tidende hadde gjort klar fem spørsmål de skulle stille til hverandre.

Lurer du på hvilken Mjøndalen-spiller Wibe-Lund kunne sett for seg i Godset-drakt, eller hva som er Vegard Hansens beste minne ikledd marineblått? Se hele spesialsendingen nederst i saken!

Fyrverkeri

Et av spørsmålene Vegard Hansen fikk spurt hans trenerrival om var hva han syntes om fyrverkeriene som har blitt skutt opp ved hans leilighet på Consto Arena før de siste oppgjørene. Wibe-Lund klarer ikke annet enn å glise.

– Jeg syns det var litt gøy, Vegard. Jeg synes det. Men jeg er helt sikker på at du er en mann som takler det. Også syns jeg bare det understreker rammene rundt denne kampen. Jeg vet ikke når du legger deg om kvelden, men det kan hende du var våken uansett?

Vegard Hansen bekrefter at han tok det hele med et smil og at fyrverkeriet ikke gjorde stort mye med døgnrytmen hans.

– På grunn av alder og problemer med en prostata som vokser og vokser så er jeg våken ved de tider uansett! Jeg er oppe tre, fire ganger i løpet av natta. Men jeg skvatt litt, det skal jeg innrømme, men jeg sovnet fort etterpå. Heller at de vekker meg enn spillerne, svarer Hansen.

– Men du bor jo med folk ganske tett på, tålte de det? Spør Wibe-Lund undrende.

– Jeg har fått noen klager fra naboene før, men ikke på grunn av det der!, sier Hansen med et glimt i øyet.

Se hele sendingen her!